*

24 People wrote to us:

The best!

31 oktober 2018

Geweldig! Snel, hygiënisch en zo klantvriendelijk!! Ebru, je bent perfect!

4 oktober 2018

Een super leuke en leerzame cursus gevolgd voor One By One & Russian Volume bij Lash to go. Zeker een aanrader!! ❤️

4 oktober 2018

Ik heb een gezellige en leerzame One By One en Russian Volume cursus hier gehad. Ik heb zelf ook al een paar keer mijn wimpers bij hun gedaan en ik blijf hun werk geweldig vinden, ben altijd super tevreden de deur uit gegaan.

4 oktober 2018

Ik laat al jaren mijn wimpers doen bij Lash To Go in Schiedam en de styliste van Zutphen heeft ook welis eens daar mijn wimpers gedaan.
Ik zeg eerlijk, NIEMAND anders mag ooit meer aan mijn ogen zitten dan zij!
Ben altijd super tevreden, ik heb veel meiden hier aanbevolen en iedereen wordt een vaste klant!
Elke 2 weken ben ik er weer <3, super gezellig ook.

4 oktober 2018

Al jaren vaste klant bij Lash To Go, kijk er altijd naar uit om er heen te gaan. Hele gezellige en lieve dames en niet te vergeten met prachtige wimpers de deur uit gaan!!

4 oktober 2018

ik kom er al bijna 3 jaar en ben NOOOOOIIIT teleurgesteld ❤️ het zijn schatten en voldoen absoluut aan je wensen . heb altijd in schiedam gewoond en ga nu verhuizen naar spijkenisse maar de afstand leg ik voor eb en eef af zonder na te denken ?

4 oktober 2018

Top service en qua prijs ook!

14 augustus 2018

Midden in het centrum van
Schiedam en zeer professioneel.
Dank voor de service en groetjes
van Natash X

14 augustus 2018

Ik kom al een paar maanden bij de meiden
en ben heel tevreden over mijn wimpers.

14 augustus 2018

Tjaaa wat ik kan ik zeggen. Ik ken jullie al een paar jaar en
ga eigenlijk nergens anders heen voor mijn extensions. XoX Paula

14 augustus 2018

Altijd onder de indruk van mijn wimpers na een behandeling van Evren of Ebru. Jullie zijn fantastisch.

14 augustus 2018

Prachtige lokatie en goede prijzen.

14 augustus 2018

10/10 …kusjes Meliss..

14 augustus 2018

De enige die ik vertrouw met m’n wimpers ?

14 augustus 2018

Ik heb in Mei een Russian Volumeset laten zetten en
ben er helemaal happy mee. Groetjes, Tanisha.

14 augustus 2018

Het leukst vind ik dat de ladies je op je gemak stellen. De tarieven zijn goed en ze leveren echt goed werk.

14 augustus 2018

Deze dames hebben oog voor detail en verstand van beauty.
Never, nooit meer een ander…

14 augustus 2018

Altijd gezellig en professioneel

14 augustus 2018

De beste wimpers die ik ooit heb laten zetten.

14 augustus 2018

9/10 en zeker de moeite waard

14 augustus 2018

Leukste wimperextension specialisten van Schiedam en omgeving.

14 augustus 2018

Nooit klachten over mijn wimpers. Ze zitten altijd goed stevig vast en blijven in model en jullie laten me altijd lachen hoor…geweldig..

14 augustus 2018

Lange, volle, zwarte, glamourous wimpers die tot de hemel reiken. Wie zegt daar nou nee tegen? Ik niet in ieder geval.

14 augustus 2018

  • Facebook Reviews

    lash to go
    4.9
    powered by Facebook
    Ashley Arlaud
    Ashley Arlaud
    2018-11-25T00:37:17+0000
    Ik ben al 2 jaar vaste/tevreden klant na jaren opzoek naar een goeie stylist eindelijk te juiste gevonden &&& geen last van uitval van me eigen wimpers groeien heel goed super lieve dames ECHT EEN AANRADER!!!
    Wiangely Adriana
    Wiangely Adriana
    2018-11-19T17:19:24+0000
    verschillende wimperstylistes gehad nooit echt tevreden geweest nu eindelijk een plek gevonden waar ik eindelijk heel tevreden over ben en super lieve dames x
    Manouk Visser
    Manouk Visser
    2018-11-17T15:40:33+0000
    Ik heb al ruim 2 jaar wimperextensions van verschillende salons en nu sinds 2 maanden had ik wimpers van Lash to go, echter zijn bijna al mijn wimpers afgebroken en is er van mijn eigen wimpers niets meer over!
    Tess Knippenberg
    Tess Knippenberg
    2018-10-18T20:31:36+0000
    Heel veel verschillende wimperstylistes gehad en nog nooit zo tevreden geweest! Wimpers zien er elke keer weer perfect uit. �
    Cemile Koken
    Cemile Koken
    2018-04-17T17:05:42+0000
    Zengelisa Hukom
    Zengelisa Hukom
    2018-03-23T08:21:45+0000
    Ik heb een gezellige en leerzame One By One en Russian Volume cursus hier gehad. Ik heb zelf ook al een paar keer mijn wimpers bij hun gedaan en ik blijf hun werk geweldig vinden, ben altijd super tevreden de deur uit gegaan. Het is zeker een aanrader om hier je cursussen te gaan volgen!!
    Yentl Mattel
    Yentl Mattel
    2018-03-19T18:39:17+0000
    Noëlle Arentsen
    Noëlle Arentsen
    2018-02-05T16:39:00+0000
    Een super leuke en leerzame cursus gevolgd voor One By One en Russion Volume bij Lash To Go. Zeker een aanrader!! �
    Maxime Haverkamp
    Maxime Haverkamp
    2017-09-24T18:17:35+0000
    Vandaag een super leuke gezellige en leerzame cursus gehad! Zeker aan te raden voor ze dames die dit ook willen! Je leert goed en snel in 1 dag en dat 1 op 1! Helemaal blij met me certificaat morgen nog 1 te gaan��
    Burcu Saritas
    Burcu Saritas
    2017-09-11T12:10:31+0000
    Cursus gehad zeer leerzaam super�
    Wendy Oliveira Monteiro
    Wendy Oliveira Monteiro
    2017-09-10T21:33:59+0000
    Geweldig! Snel, hygiënisch en zo klantvriendelijk! Ebru, je bent perfect!
    Gonca Koray
    Gonca Koray
    2017-07-17T09:24:14+0000
    Super blij met mijn wimpers ze blijven echt lang en super mooi �
    Betul Gumus
    Betul Gumus
    2017-07-15T17:19:48+0000
    Zo tevreden over mijn wimpers eerste keer gedaan en gelijk de perfecte plek gevonden dankjewel dames super blij met me wimpers ���
    Şebnem Melisa
    Şebnem Melisa
    2017-07-06T21:03:10+0000
    Altijd zeeeeer tevreden, de beste��
    Amma Angelina
    Amma Angelina
    2017-07-03T21:40:03+0000
    Net in schiedam geweest.. 1 woord Ep is helemaal pro..! �
    Jennifer Hammond
    Jennifer Hammond
    2017-06-24T16:26:53+0000
    Epje is klantvriendelijk, ze heeft altijd een oplossing en ze heeft echt oog voor detail.. Mijn wimpers zitten altijd perfect. �
    Adjoa-Adee Akyempon
    Adjoa-Adee Akyempon
    2017-06-24T16:25:12+0000
    Zij zijn de beste!!
    Lisa Luchies
    Lisa Luchies
    2017-06-20T12:07:22+0000
    Tekin Durucay
    Tekin Durucay
    2017-06-19T13:16:50+0000
    Dewi Holstein
    Dewi Holstein
    2017-06-17T09:32:33+0000
    Kari Stav van Meurs
    Kari Stav van Meurs
    2017-06-16T13:51:18+0000
    Paar keer hier wimpers laten zetten, super tevreden mee! Goede kwaliteit en het laten zetten is ook nog eens gezellig!
    Ayda Shirazi
    Ayda Shirazi
    2017-06-16T13:37:03+0000
    Al twee jaar vaste klant van Lash to Go en nog nooit ontevreden de deur uit gegaan!! Altijd gezellig en altijd de mooiste wimpers. Niemand anders dan deze twee dames mogen nog aan mijn wimpers zitten, haha!!
    Serdar Koclar
    Serdar Koclar
    2017-06-15T20:08:42+0000
    Ayse Koclar
    Ayse Koclar
    2017-06-15T20:05:03+0000
    Saime Beyhansoy
    Saime Beyhansoy
    2017-06-15T10:10:30+0000
    Geweldig! ! !
    Nese Hünerli
    Nese Hünerli
    2017-06-15T05:15:31+0000
    Rajaa Vazquez
    Rajaa Vazquez
    2017-06-14T23:11:58+0000
    Carine Sietsma
    Carine Sietsma
    2017-06-14T23:00:38+0000
    Altijd ga ik super tevreden weg en het is heel gezellig!
    Esref Burak Tüzün
    Esref Burak Tüzün
    2017-06-14T22:32:34+0000
    Tugba Irfan Erdemir
    Tugba Irfan Erdemir
    2017-06-14T22:28:23+0000
    Ismi Güzel
    Ismi Güzel
    2017-06-14T22:01:33+0000
    top!!! �
    Hasret Kayaa
    Hasret Kayaa
    2017-06-14T22:01:11+0000
    Ebru Mutlu
    Ebru Mutlu
    2017-06-14T22:00:36+0000
    Idris Dilsiz
    Idris Dilsiz
    2017-06-14T18:47:37+0000
    Shaniqua Connor
    Shaniqua Connor
    2017-06-14T17:47:46+0000
    Altijd gezellig bij de meiden�!! One by one lashes blijft lang en je wimpers beschadigen niet. 1x langs geweest en was toen gelijk verslaafd geraakt zijn nu al anderhalf jaar verder� Eev snel weer afspraak maken �
    Meryem Coban Kamali
    Meryem Coban Kamali
    2017-06-14T12:41:09+0000
    Ik kom al 3 jaar voor wimpers bij Evren.. na de eerste set wou ik niks meer anders! Daarna besloot ik ook om cursus te nemen, gisteren one by one gehad.. super goed ervaren! Evren legt goed uit en blijft doordrammen tot je het ‘echt’ begrijpt! en laat ook een leerzame demonstratie zien heeft super veel geduld.. en haar gastvrijheid is niet eens te omschrijven! Love you babe! �
    Eev Mutlu
    Eev Mutlu
    2017-06-14T12:26:10+0000
    Sare Kırmızıyüz Şahin
    Sare Kırmızıyüz Şahin
    2017-06-14T11:58:08+0000
    Zoek niet verder! Want beter kan je niet vinden! ����
    Anela Zaimovic
    Anela Zaimovic
    2017-06-14T10:55:39+0000
    Atike Kilic
    Atike Kilic
    2017-06-14T10:07:54+0000
    Dankzij de dames van Lash to go gaan mijn one by one wimpers veel langer mee dan gemiddeld. Ik ben er altijd SUPER tevreden mee. Doe het nu al 2 jaar en mijn eigen wimpers zijn hierdoor ook niet beschadigd. Dus ik zeg ga voor LASH TO GO!!!�
    Sibel Siep Mertcan
    Sibel Siep Mertcan
    2017-06-14T09:48:08+0000
    Emine Küçükköse
    Emine Küçükköse
    2017-06-14T09:38:16+0000
    Fadje Mutlu
    Fadje Mutlu
    2017-06-14T09:22:01+0000
    Met één woord GE-WEL-DIG! Zeer professioneel! Love jullie meiden! 💕
    Sibel Ky
    Sibel Ky
    2017-06-14T09:12:56+0000
    Kimberly Prins
    Kimberly Prins
    2017-06-14T09:09:48+0000
    Sinds ik hier mijn wimpers laat doen, ben ik nooit meer ergens anders geweest. Ze is echt een vakvrouw! Ik ga altijd met prachtige wimpers de deur uit �
    Emma Louise Gray
    Emma Louise Gray
    2017-06-14T09:05:05+0000
    Farida KM
    Farida KM
    2017-06-14T08:24:50+0000
    Lieve leuke meiden met ervaring �
    Savien Dekali
    Savien Dekali
    2017-06-14T07:21:47+0000
    Faar Feline
    Faar Feline
    2017-06-14T07:14:40+0000
    Damira Damira
    Damira Damira
    2017-06-14T07:04:20+0000
    De beste ��
    Lonneke Burgers
    Lonneke Burgers
    2017-06-14T06:55:14+0000
    Lieve meid & geweldige wimpers!
    Celeste Schroër
    Celeste Schroër
    2017-06-14T06:46:01+0000
    Sarah Provoost
    Sarah Provoost
    2017-06-13T19:52:53+0000
    Next Reviews

Boek nu

Laden...